Betonacél távtartókkal a kivitelezés időtállóbb lesz!

Építkezés előtt áll, vagy felújítást, bővítést tervez ingatlanán? Ne érje be kevesebbel, és vásárolja meg azokat az építőanyagokat a munkálatokhoz, amivel az eredmény magáért beszél. A szakemberek sem szeretnek silány anyagokkal dolgozni, mert annak a minőségi munka látja kárát. Hiába a hozzáértés, ha a rossz minőségű anyagok tönkreteszik a munkát.

Egy olyan elem esetében is lényeges a megfontolt választás, mint amilyen a távtartó! A távtartókból a betonacél távtartókat ajánljuk. Egy ilyen elem régebben teljesen más alapanyagból készült, fából, téglából, illetve cserépből, a betonacél azonban ennél korszerűbb megoldás, mert képes egyszerűen megbirkózni az olyan romboló dolgokkal, mint amilyen a csapadék. A betonacél távtartók nem vezetik a vizet, ezzel pedig gondoskodnak arról, hogy az ne tudjon korróziót előidézni.

A betonacél távtartókat alsó betonacél hálók távtartásához javasoljuk, valamint az épület alapjának és a födémnek a kialakításához. Ha megbízható betonacél távtartókat keres, forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen megadott elérhetőségeink egyikén, raklapos kiszerelésben!

 

Találatok: 1 - 10 / 12
1. oldal / 2

Betonacél távtartó (12)

1. oldal / 2

Mint a legtöbb weboldal, az elplast.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A Hozzájárulok gomb megnyomásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.