A PVC párkányok funkciója az ablakon innen és túl

Sok otthon megtervezésekor fordul elő, hogy az ablakpárkány kérdésköre teljesen megválaszolatlanul marad. Pedig ezek a lakáselemek szerfelett hasznosak mind a lakáson belül, mind pedig azon kívül.

Az ablakpárkány elsődleges kültéri funkciója a falvédelem: egyfajta elvezetőként szolgál, ami összegyűjti és eltéríti a csapadékot, mielőtt az károsítaná a homlokzatot. Az otthonon belül pedig kiváló hangulati elem, illetve komfortérzet-növelő az ablakpárkány. Gondoljon csak bele, mennyire csodálatos érzés például rákönyökölve nézni a kinti hóesést, amíg bent a kellemes melegben készül a család az ünnepekre!

Cégünk árukészletében PVC kül- és beltéri párkányok rendkívül széles választéka várja az érdeklődőket! A PVC párkányok nagy előnye az időtállóság és a sokszínűség. Letisztult, modern termékeket éppúgy találhat nálunk, mint természetes, fahatású változatokat. Amennyiben szeretne érdeklődni egy-egy termék iránt vagy tanácsot kérne, bátran keresse fel munkatársainkat PVC kül- és beltéri párkányokkal kapcsolatban!

 

Mint a legtöbb weboldal, az elplast.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A Hozzájárulok gomb megnyomásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.