Méretre készített fix szúnyogháló ablakra - fehér (CSAK TELEPHELYI ÁTVÉTELLEL)

4.000,- Ft/m2.
Ár
Bruttó ár:4.000 Ft
Terület (magasság [cm] x szélesség [cm]) Tooltip 0 Ft / cm


Leírás

Az egyedi méretre készített szúnyogháló négyzetméter ára: 4.000,- Ft/m2.

Az 1 m2 alatti termékekre darabár vonatkozik, 4.000,- Ft/db.

A fix szúnyoghálókat csak telephelyi átvétellel tudjuk biztosítani, mert nem tudjuk garantálni a termék sérülésmentes kiszállítását.

Az egyedi méretre gyártáshoz szükséges idő 1-2 munkanap, kecskeméti üzletünkben történő áruátvétel esetén legkésőbb szerda 12 óráig leadott rendeléseket - mennyiségtől függően - még az adott hét pénteki napján lehetőségünk van átszállítani!

Rendelje meg alkatrészenként, kedvezőbb áron a fix szúnyogháló elemeit és szerelje össze Ön. Meg fog lepődni, hogy milyen egyszerűen összeszerelhető! 

 

Mekkorát rendeljen?

A megadott méreteket úgy vesszük fel, hogy az a rendelt szúnyogháló külső, kerettel növelt mérete!
Pl., ha a lemérendő ablaknyílás mérete 100 x 100 cm, hozzáadunk vízszintesen és függőlegesen is 2x2,5 cm-t, a keret ablaktok felőli vastagságát, és az így kapott 105 x 105 cm lesz a legyártandó szúnyogháló mérete.

 

Hogyan szereljük fel?
A fix műanyag keretes szúnyoghálók ablakra kiválóan megfelelnek, ajtókra viszont nem alkalmasak, mivel ahhoz gyenge ez a keret vastagság. Felszerelhető rögzítő klipsszel, az alábbi képeken látható módon.

 

Nézze meg szerelési útmutató videónkat a youtube-on:

A videón látottakkal ellentétben célszerű a gumigéder befűzését a saroktól legalább 5 cm-re kezdeni, hogy az illesztés ne a sarokhoz kerüljön.

Mint a legtöbb weboldal, az elplast.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A Hozzájárulok gomb megnyomásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.